Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Twilight-saga legújabb része máris a földbe döngöli minden korábbi és jelenlegi vetélytársát, hiszen az első este 26 millió dolláros bevételt hozott, ami még a Harry Potter nyári rekordját is könnyedén leveri. A nyitást követően még további 4000 moziban is megtekinthető a nem hétköznapi love-story folytatása, azonban talán nem meglepő módon a New Moon - az ezernyi tinilány támogatásának és Pattinsonnak hála - újabb babérokra tör.

Ez pedig nem más, mint hogy a legerősebben nyitó filmnek járó elismerést is hazavigye a stáb. A jelenlegi rekorder a Dark Knight, mely 67 millió dollárt hozott 4366 helyről, egy szép júliusi napon, 2008-ban. Mindenesetre annyi már biztos, hogy a saga nyitó epizódját bőven megelőzték.
 

Címkék: hírek twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr201541232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása