Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Duncan Jones a Moon után ismét projektel, ugyanis Jake Gyllenhaallal fogja leforgatni a Source Code című sci-fi thrillert. Az izgalmasnak ígérkező filmben Gyllenhaal egy katonát alakít, aki újra és újra átéli egy vonatot érintő terrorista támadás részleteit egy szimuláció segítségével, mígnem meg nem oldja a rejtélyt, hogy ki robbantotta fel a vonatot. Percről percre, kockáról kockára több részlet derül majd ki. Colter - Gyllenhaal karaktere - egyre közelebb kerül a gyilkoshoz.

A hírek szerint már az első nyolc percben sokkolva lesznek a nézők, és mindennemű spoiler nélkül állítható, hogy egyfajta láncot alkotva a történet, újra és újra ugyan azt a helyszínt láthatjuk majd, a vonatot, illetve a valóságot, ahol Colter katona valójában mutatkozik. A forgatókönyvet Ben Ripley írta eredetileg, de Billy Ray végzett rajta néhány ráncfelvarrást. A produceri tennivalókat Mark Gordon végzi majd el, és az Egyesül Államokban a Summit lesz a felelős a film kiadásáért.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr461510889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása