Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egyes jelentések szerint a híres detektívről szóló film főgonosza nem más, mint a legutóbb a Becstelen Brigantykban és a Benjamin Button különös élete című elismert drámában játszó Brad Pitt lesz. A James Moriarty professzor szerepét elvállaló sztár már néhány jelenetet is leforgatott. A Warner Bros természetesen ezt nem hagyhatta szó nélkül, így rögtön meg is cáfolta a stúdió a meghatározó színész jelenlétét, a film rendezője, Guy Ritchie azonban azt állítja, Moriarty igenis szerepel az alkotásban.

Mint később kiderült mindkét fél igazat mondott, hiszen Brad Pitt tényle játszik majd a detektívről szóló történetben, azonba karakterét homály fedi, így a stáblistában sem találhatjuk meg a színész nevét. A hírek szerint a Warner máris továbblépett és a sequel forgatásához felbérelték Kieran és Michele Mulroneyt, hogy a forgatókönyvet megírják. Emellett természetesen visszatér majd Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams és Ritchie is. A Variety hozzátette, Pitt még tárgyalásokat folytat a sequelbeli szerepéről, megállapodás egyelőre még nem született.
 

Címkék: hírek sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr581400447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása