Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem olyan régen érkezett a hír, miszerint Michael Cera, a Superbad sztárja ismét egy nagyszerű vígjátékkal örvendezteti meg a nagyérdeműt. A Youth in Revolt egy kétségbeesett kamasz próbálkozásait mutatja be, aki "szerelemben és háborúban minden szabad" alapon jócskán átlépi a józan ész határait. A film a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon debütált és igen nagy sikert aratott a közönség  és a kritikusok megítélését is figyelembe véve.

Egyes vélemények szerint Cera élete alakítását nyújtja az alkotásban. Mivel a film Oscar-esélyes, ezért egyfajta taktikai húzásként a premier dátumát eltolták jövő év januárjára, ami a film szempontjából nem számít óriási törésnek, hiszen így olyan alkotásokkal kell majd Cerának farkasszemet néznie, mint a Daybreakers, a The Book of Eli, vagy a Hoodwinked 2. Az igazság azonban az, hogy ezeknek a filmeknek esélyük sem lesz a Youth in Revolttal szemben, amely így a jövő év egyik nagy durranása lehet majd.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr941390865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása