Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Cím nélkül

 2009.08.15. 23:10 | RaulReal | Írj kommentet

Mióta világ a világ a művészeknek volt legnehezebb kamatoztatniuk tálentumukat, megélni munkájukból. Ez rendkívüli nehézségeket okozott pár száz évvel ezelőtt is és ma sem könnyű az írók, festők, zenészek dolga. Az (Untitled), vagyis a valójában cím nélküli alkotás egy manhattani zenész életének nehézségeibe enged egy cseppnyi bepillantást. Dolgozik, küzd, azonban a sikerek valamiért nem jönnek.

Ezzel ellentétben Adrian testvére, Josh elismertnek mondható festőnek számít, aki alig győz válogatni a megrendelések közül. Azonban a zenész magánélete, úgy tűnik jobbá fog válni, ugyanis testvére az egyik koncertjére magával hozza a szépséges Madeleine-t is. A történések egymást követik és szerelem szövődik Adrian és a lány közt. Az "önjelölt Picasso"-val azonban nem számolnak, így rendkívüli bonyodalmakra számíthatunk majd a film megtekintése közben. Az (Untitled) "című", minden bizonnyal elvontnak ígérkező film várható amerikai premierje október 23-a.



 


 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr931312091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása