Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Finisébe érkezik a jövő héten bemutatásra kerülő új Tarantino-mozi, az Inglourious Basterds, avagy a Becstelen Brigantyk médiakampánya. Ennek ékes példája, hogy míg Quentin-mester Londonban kampányolt és sajtótájékoztatót tartott, addig a világ legnevesebb és legbefolyásosabb férfimagazinjában egy rövid, hatoldalas képregény jelent meg a film egyik jelenete alapján.

A nácik által megszállt második világháborús Franciaországban játszódó film azon részlete került papírra, melyben Aldo Raine őrmester (Brad Pitt) egysége foglyul ejt egy náci katonát, és szolíd vallatást kezdeményeznek rajta egy letisztult formákat sem nélkülöző baseball-ütővel. Legalábbis erősen fenyegetik vele, míg társa akkorát kap az arcába, hogy nem valószínű, hogy egyhamar felkel. A képregény megrajzolása R. M. Guera nevéhez fűződik, míg a képek kiszínezését Giulia Brusco végezte. A képregény csak a Playboy oldalán érhető el, ezen a linken.
 

Címkék: hírek inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101308052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása