Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Guy Ritchie Sherlock Holmes karácsonykor, pontosabban december 25-én érkezik a mozikba. Korábban már bemutattuk a Holmes-t és Dr. Watsont bemtutató karakterposztereket, most pedig a film két másik főszereplőjén Irene Adleren és Lord Blackwoodon van a sor, akiket Rachel McAdams, illetve Mark Strong alakítanak. Adler az egyetlen ember, aki még Holmes-nál is fifikásabb, és ráadásul nő, így teljesen a hatalmába keríti a brit nyomozót. Blackwood, a sátánista nemes, pedig a történet titokzatos főgonoszaként lesz jelen.


Az Entertainment Tonight TV-műsor stábja még korábban járt a film forgatásán, ahol a szereplőkről beszélgettek arról, hogy miben jelent újdonságot ez a Sherlock Holmes feldolgozás. A címszereplőt megformáló Robert Downey Jr. szerint a film története nem is annyira újítás, mint inkább visszatérés a karakter igazi gyökereihez és az író Arthur Conan Doyle eredeti elképzeléseihez.



 

Címkék: sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr11290070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása