Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Blogolni nehéz. Főleg, ha kezdőként vág neki az ember, minden tapasztalat nélkül. Megírod az első posztodat és reménykedve várod az oda tévedő látogatókat. Ha pedig kellően ügyes és elhivatott vagy, meg is érkeznek. Először csupán ketten, hárman tévednek az oldaladra, nem is olyan sokára azonban ez a szám lassan, de biztosan növekedni kezd. Később pedig könnyen megeshet, hogy megadatik a lehetőség arra, hogy egy olyan népszerű oldalhoz csatlakozz, mint a α-ω.

Ezután nincs más teendőd, mint szorgalmasan írni a jobbnál jobb kritikákat, ajánlókat, így egy szép napon azon kaphatod magad, hogy az írásod az Index főoldalára kerül. Persze nem ez a legfontosabb. Az olvasottság, illetve az érkező kommentek élveznek elsősorban prioritást. Főleg, ha dicséretet kapsz egy–egy cikkedre. Ennél többet nem is kívánhat az, aki írásra adja a fejét.

Felmerülhet a kérdés azonban, hogy a filmes blogok nagy számát tekintve milyen újítást hozhatok a "piacra"? Ha erre választ adnék, valószínűleg az önéltetés lenne. Ezt mindenképpen el szeretném kerülni, így beszéljenek helyettem az elkövetkezendő írásaim.

Címkék: újdonság

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr881280076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása