Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Warner Brothers közzétett néhány forgatási képet, amelyek a magyar mozikba július 23-én érkező Harry Potter és a Félvér herceg kulisszái mögött készültek. Az igazán érett rajongót nem rázza meg a látvány, hogy ezt a filmadaptációt is "csak" a klasszikus módszerek, valódi emberek nehéz munkája "varázsolhatja" a vászonra, bármilyen is legyen a végeredmény. Egyébként Harry Potter civilben retro-minimál tornacipőt hord, mint minden fiatal, ám ez minden fiatal elkötelezett barátját, a megértő Dumbledore professzort láthatóan nem zavarja. Pedig az ősz Dumbledore még a viktoriánus korban, a századforduló idején volt fiatal, igaz így már érett fejjel élte meg a 60-as évek hippi korszakát is. Ez annyira lefoglalta őt, hogy még Kennedy-t sem sikerült megmentenie.

 






A negyedik képen David Yates, a film rendezője látható, aki az előző résszel és a kettébontott záróepizóddal együtt összesen négy Harry Potter-filmet fog rendezni. Így nem is árt ha otthonosan mozog a díszletek között. Amik valóban szépek, kidolgozottak és részletesek, de ez az aspektus korábban sem tartozott a Potter-filmek számos problémája közé.



Címkék: hamarosan harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181184446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása