Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A június 24-én mozikba kerülő Transformers: Revenge of the Fallen marketing stábja furcsa videókkal sokkol, amelyben beszélő háztartási gépek próbálnak szerepekhez jutni a filmben, egy meghallgatás keretében. Már maga az ötlet is egy rossz üzenet a filmek komolytalanságáért aggódók számára. A bejátszások egy kaptafára épülnek: a kis gépek bemutatják, hogy mennyire "szerencsétlenek", ekkor pedig az a megaláztatás éri őket, hogy szembesülniük kell a közelgő filmből bevágott jelenetekkel. Ezek szerint ők már amúgy is a harmadik részre pályáznának.

Feltehetően a gyerekeknek szóló TV-csatornákra szánták ezeket a kis promóciós anyagokat. Végül is két Spongyabob rész között még akár korlátozottan szórakoztató reklámpótlékok is lehetnek. Egyedül talán Mario, az olasz eszpresszó kávéfőző masina érdemel külön említést, hiszen az olasz kiejtéssel könnyebb poént és ezek szerint Transformers-filmet is eladni.

Mario, a kávéfőző

Freddy, a grillező

Hiro, a japán játékrobot

Power őrmester, az akkumulátoros fúrógép

Vicki és Danielle, a fodrászati kellékek


 

Címkék: transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr251181307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása