Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Bay a napokban azt írta személyes internetoldalán, hogy a június 24-én útjára induló Transformers: Revenge of the Fallen még mindig nincs teljesen készen, és az utolsó simításokat végzik rajta. Ugyanakkor hivatalosan is megerősítette, hogy négy IMAX kamerával forgatott jelenet is szerepel majd a filmben, sőt a film az IMAX változata valamivel hosszabb lesz.

Bay azt ígéri, hogy az előzetesekben és TV-reklámokban csak az akció töredékébe pillanthattunk bele, mert a leglátványosabb jeleneteket szándékosan visszatartották. Nem kevesebb, mint 47 különféle robot ront majd egymásnak az emberiség jövője felett dúló harcban.

Négy akciójelenet 70 mm-es IMAX-nyersanyagra rögzítettek, és ennek megfelelően a vizuális effektusok is kétszer akkora, úgynevezett 4K-s (4 ezer pixel széles) felbontásban kerültek rendelerélsre és kompozitálásra. Ráadásul, Bay elmondása szerint, az IMAX verzióba még több látvány fért bele, főként az autobotok és álcák csatáit kiegészítő akciójelenetek formájában. Ennek megfelelően ez a változat pár perccel hosszabb lesz a hagyományos 147 perces mozis verziónál.

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr751171178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása